Smukt beliggende vandmølle i landsbyen Rolsted. Mølleriet fra 1918 står endnu, og af og til producerer vandturbinen strøm. Nyd årstidernes skiften i ferielejligheden med udsigt til den store naturskønne og børnevenlige have, hvor de små geder Nutella og Franz er flyttet ind.

Jorden bliver drevet økologisk, og om sommeren er der kvæg på græs.Se billeder fra Mølledag 2017

Rolfsted Mølle fejrer 100 år

I anledning af Dansk Mølledag søndag d. 17. juni åbner Rolfsted Mølle igen for publikum i tidsrummet fra 10.00 til 16.00 med gratis adgang.


Da Rolfsted Mølle efter en voldsom brand i juni 1918 brændte ned til grunden, blev den hurtigt genopbygget til de bygninger, der står i dag. Det er nu 100 år siden, så derfor vil der i år serveres lagkage og boller til rimelige priser. Mølleren fortæller under rundvisninger om Rolfsted Vandmølles historie, samt demonstrere møllens funktion, og man kan også se den gamle turbine fra 1918 lave elektricitet.
Kom og mal dit eget mel og prøv at valse havregryn. Der kan selvfølgelig købes økologisk mel, samt bages pandekager på bål. Man kan få en tur i traktorvogn eller på ryggen af en pony. Kom og se hvordan bierne arbejder eller lav dit eget pileflet.
Der er gratis aktiviteter for børn og voksne, så som forskellige gamle lege og spil, slå søm i mm .
På gårdspladsen vil der være udstillet adskillige ældre køretøjer både biler, MC og knallerter mm.
Medbring gerne madkurven som kan nydes til den rislende lyd fra Vindinge å som slynger sig igennem den smukke have.
Dagen gennemføres med frivilligt hjælp fra møllevennerne samt en gruppe naboer.
Der er gratis adgang til en uforglemmelig Mølledag på Skindegyde 2 i Rolsted, 5863 Ferritslev.